Odulphuspad


Rabosponsoring St.Odulphuspad (RLS296)
rabo

Als lid of rekeninghouder van de Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland heb je de mogelijkheid om € 5,- uit het sponsorbudget van de Rabobank cadeau te geven aan het St. Odulphuspad. Het kost je helemaal niets! We gebruiken het geld voor het onderhoud van dit wandelpad van 260 kilometer (inclusief St. Odulphusrondjes 340 km). Het pad maakt gebruik van de mooiste paden van Zuidwest-Friesland. Het pad is genomineerd als mooiste wandelpad van de Benelux. Hier zijn wij erg trots op!
Doet je mee? Je hebt alleen maar voordelen. We naderen de feestdagen. Geef ons € 5,- cadeau terwijl jouw Rabobank betaalt!

Hoe?
– Je bent lid of je hebt een rekening bij de Rabobank
– Ga naar het stembiljet van de Rabobank door op deze link: rabobankstembiljet te klikken.
– Noteer bij de eerste vraag de code RLS296 van “Camino de St. Odulphus”
– Bij de volgende vraag klik je op JA als je alleen rekeninghouder bent of reeds lid van de Rabobank. Niet-leden geven daarmee aan gratis lid te willen worden. Vul nu je naam, geboortedatum en rekeningnummer in. Je bent klaar en klik op verzenden!

Enige voordelen van het gratis lidmaatschap: je kunt gratis interessante bijeenkomsten bijwonen en je ontvangt gratis het ledenmagazine 'Dichterbij' met boordevol fijne lezersaanbiedingen. Helemaal gratis!

Bent je geen lid of klant van de Rabobank en draag je ons project een 'warm hart' toe? Klik dan op Crowdfunding-Actie

Alvast bedankt voor jouw DONATIE!

Met vriendelijk groet,
Team Odulphuspad


Heb je vragen of opmerkingen: mail ons dan op info @ odulphuspad.nl of bel 06-22273586