Odulphuspad


App

Ambassadeurs

RoutAbel-app

Hoe kun je de routes downloaden?
Al onze 15 trajecten en 4 camini (pareltjes) van het St.Odulphuspad zijn in de app opgenomen. Je kunt de trajecten en de camini downloaden door:
eerst in de store de RoutAbel app te downloaden. Vervolgens 'Create Account'.
Daarna toegang verlenen locatie klik op 'sta toe' bij gebruik app.
Kies 'sta alleen toe bij gebruik app'.
Kies een willekeurig Odulphustraject of camini. Klik op 'Use Code'. Je krijgt de melding 'RoutAbel wil toegang tot de camera'. Sta toe!
Scan de QR-code op bladzijde 4 of gebruik de in het boek aangegeven code (alleen in de 3e en 4e druk). Je krijgt melding dat routes zijn toegevoegd!
Na het scannen of de invoer van de code staan de trajecten en camini klaar in de app en kun je ze downloaden (groene knop). Het traject of camini staat daarna bij 'RoutAbels on device'
Vervolgens klik je op 'Starten' en daarna 'Start here' of 'Preview'
Off you go!
Tips: maak in de 'previewfunctie' van jouw traject een paar uitvergrootte 'screendumps' zo heb je bij mogelijke storingen altijd de route op je telefoon.

Er is de mogelijkheid om elk traject op te starten vanuit de website van www.odulphuspad.nl Ga naar de betreffende route op de website. Kies in het ‘menu’ —> ‘route’. Maak je keuze en klik bovenaan om de app te openen voor het betreffende traject! Note: je moet hiervoor wel de nieuwste versie in de store downloaden (vanaf versie 3.2.22)!

Heb je problemen met de app raadpleeg dan hier onze FAQ. Wij geven hier antwoord op vaak gestelde vragen. Heb je verder nog vragen of direct hulp nodig bij de installatie van de app? De helpdesk van Abelleisure staat gedurende werkdagen voor je klaar op: 0573280772 Zij helpen je graag!

Je kunt uiteraard je opmerkingen of vragen ook mailen naar Abelleisure. Zij beantwoorden je mail zo snel als mogelijk!
Terug naar beginpagina

'Places of Interest'

Wil je de route op je ipad? Ga dan naar:
Itunes voor het downloaden van de app .

Wil je jouw route op jouw Android tablet? Ga dan naar:
de Play Store voor Androids.